Nogle gange vil vi skjule nogle af vores fotos på det sociale netværk, fordi vi er bange for, at nogen vil finde ud af om vores tur eller møde, eller simpelthen fordi vi ikke vil vise vores billeder til alle.

Heldigvis er der en løsning på dette problem. Overvej hvordan man gemmer billeder i en kontakt.

Skjul album

  1. Gå til din kontaktside under din konto ved at indtaste dit kodeord og logge ind.
  2. Åbn menuen "Mine billeder", der er placeret på venstre side af skærmen, og vælg det ønskede album.
  3. Klik på Rediger album i øverste højre hjørne.
  4. Øverst på skærmen under "Navn" og ""Beskrivelse" kan du indstille albumindstillingerne. Hvis du vil begrænse kredsen af ​​personer, der ser dit album, skal du angive, hvem den kan være tilgængelig i kolonnen "Hvem kan se dette album?". Linjen "Alle brugere" kan erstattes med "Only me", og så er dette album udelukkende tilgængeligt for ejeren, det er dig.
  5. Glem ikke at klikke på "Gem ændringer".

Derudover kan du læse artiklen Sådan lukker du albummet i kontakten.

Billeder af venner

Hvis du vil skjule sådanne fotos, skal du gøre følgende:

  1. Indtast menuen "Mine indstillinger", der er placeret til venstre for avataren.
  2. Vælg menuen "Privacy" øverst på skærmen.
  3. Under "Hvem kan se de billeder, der har tagget mig" udvalgt kreds af mennesker, der kan se disse billeder.

På den måde kan du begrænse adgangen til dine billeder til uønskede brugere.

Kommentarer 0