På trods af at sociale netværk er designethovedsagelig til forskellige kommunikationer, uanset om det handler om samleje eller deling af filer, nogle gange ønsker vi ikke, at uautoriserede personer skal have ubegrænset adgang til vores side. Som det fremgår, fører det meste af folkets aktivitet nøjagtigt på deres vægge og viser det og deler det, du ikke vil have til alle. Lad os se på, hvordan du gemmer væggen i kontakten.

Vi gemmer oplysningerne fra VC-væggen

For at kunne udføre nogen handling på din side på et socialt netværk, er det første, du skal gøre, at logge ind på din konto med dit login og din adgangskode.

Alle indstillinger for adgang til din aktivitet på væggenDu kan finde i menuen "Mine indstillinger", placeret på venstre side af skærmen, lige under "Mine bogmærker" -menuen. For at installere dem skal du gøre følgende:

  1. Vælg i indstillingsmenuen "Privacy", placeret øverst på skærmen og markeret med blå.
  2. I sektionen "Indgange på min side" skal du konfigurerealle nødvendige ting om, hvem der kan se, forlade, kommentere optagelserne på din væg. Her kan du vælge følgende grupper af tilgængelige:
    • alle brugere
    • kun venner;
    • venner af venner;
    • kun mig;
    • alle undtagen;
    • nogle venner
    • nogle lister over venner.

At vælge fra denne liste "Bare mig", du isolerer dig helt fra de øvrige kommentatorer, og dermed kan du spare værdifulde oplysninger i form af billeder, lyd, video og tekster.

Således kan du ved at indstille indstillingerne i en bestemt menu med fortroligheden af ​​væggen i kontakten, skjule nogle af dens elementer fra unødvendige øjne.

Helt skjul væggen vil ikke fungere - din personligeoptegnelser (indlæg) vil stadig være synlige. Du kan dog blokere adgangen til din side til en bestemt bruger. For at gøre dette skal du gå til personsiden (den, der er uønsket, men den skal ikke være i din venneliste) og klikke på "Bloker bruger" (knappen er under menuen "Venner online" og "Interessante sider"). Nu ser han ikke andet end dit navn og avatar.

Nærmere oplysninger findes i artiklen: Sådan lukker du siden i kontakten.

Kommentarer 0